RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » Komunikaty drogowe » Wrocław: Tramwaj potrącił kobietę (ZDJĘCIA)
  • Zróbcie przejscie Kismowski (gość) 2012-01-15 23:23:32

Tam poprostu brakuje przejscia dla pieszych!!!!
  • klk (gość) 2012-01-15 23:29:02

a moim zdaniem ludzie po 1 uwazaja sie za swiete krowy kazdy z nas.........czesto gesto i nie pomysli inna kwestia jest.... moim zdanie ciut za "odwazne" zdjecia
  • ... wroc1 (gość) 2012-01-15 23:35:53

Wiadomość usunięta przez moderatora
  • Przejście jest lol (gość) 2012-01-15 23:52:30

Przejście jest 50 metrów dalej i to ze światłami, tak to jest jak się chce przyśpieszyć zakupy w monopolowym :D
  • czy w tle jest sklep krakus? darek (gość) 2012-01-15 23:57:58

• Komentować pierdołami karzdy umie. V (gość) 2012-01-16 00:14:01

Przyczyną TEGO zdarzenia nie był pośpiech lecz osobista tragedia.
    Nie piszcie bzdur skoro tam nie byliście.
    A panu fotografowi ''dziękuje,, za "pomoc,, na miejscu.
    Mam nadzieję że nie było ci za ciężko trzymać aparatu kiedy potrzebna była jeszcze jedna para rąk.
  • Gilotyna (gość) 2012-01-16 00:34:34

Tyle, ze kawałek dalej jest przejście dla pieszych i to na światłach, a z przecinakiem cięzko się mierzyc
  • V (gość) 2012-01-16 00:49:38

Jak będziesz chciał wskoczyć pod tramwaj to też pójdziesz na przejście?
    Czytaj ze zrozumieniem.
  • tragedia... ww (gość) 2012-01-16 00:49:58

Tak sie konczy przechodzenie w niedozwolonych miejscach przez jezdnie... Jeden tak przechodzil kolo TGG to wyjeli go spod 2 wozka 1 wagonu i szkoda ze go tam nie zostawili jako przestrogi dla innych przechodzacych w niedozwolonym miejscu... Ma laska szczescie ze zyje a nie skonczyla jako mielone... Przelazila tam gdzie nie trzeba to ma za swoje i dobrze jej tak moze nauczy sie lazic tam gdzie trzeba i na swietle takim jakim trzeba...
  • V (gość) 2012-01-16 00:59:08

Kolejny kretyn ocenia po pozorach.
    Miała laska szczęście że kobieta motorniczy w porę zaczęła hamować i że znalazło się parę osób nie ciepiących na znieczulice i które jej pomogły.
    Nie wiem czemu wskoczyła pod ten tramwaj i pewnie się nie dowiem, wiem tylko że nie zasłużyła na takie komentarze
  • PierreNik (gość) 2012-01-16 01:40:10

Jak ciebie ktoś potrąci to też ci tak napiszę w komentarzu pod artykułem :)
  • Nie winiłbym kobiety... PierreNik (gość) 2012-01-16 01:45:57

..tak od razu, nie znając wszystkich okoliczności zdarzenia. Przecież na pewno nie chciała pod niego wpaść (no chyba, że była to próba samobójcza). Prawda jest jednak taka, że na tramwaje trzeba szczególnie uważać. Dlaczego? Bo tramwaje są niebezpieczne. Ja często przechodzę w miejscach niedozwolonych przez torowiska (np na Kazimierza Wielkiego), ale robię to tylko, gdy mam 100% pewność, że będę miał bardzo dużo czasu na spokojne przejście przez całą ulicę. Szczególnie zwracam uwagę właśnie na tramwaje (bądź na to, co taki tramwaj może sobą zasłaniać).
  • kokosanka (gość) 2012-01-16 06:55:06

• kokosanka (gość) 2012-01-16 06:56:54

zalecam skonsultowanie pisowni ze słownikiem ortograficznym. praca fotografa na tym polega, że robi zdjęcia - zaskoczony?
  • nick (gość) 2012-01-16 09:25:39

Kobieta była pod wpływem alkoholu.
  • pasażer (gość) 2012-01-16 10:27:28

Cóż, nie od dziś wiadomo, że niektórzy "fotoreporterzy" najpierw robią mrożące krew w żyłach zdjęcia, a potem ewentualnie rozważają możliwość udzielenia pomocy ofierze. Również pozdrawiam pana fotografa - nawet jeśli jego pomoc nie była już potrzebna, to i tak przyzwoitość nakazywałaby powstrzymanie się od zdjęć ofiary wypadku z bliska.
  • robik (gość) 2012-01-16 12:18:59

W tym miejscu ZABRONIONE jest przekraczanie jezdni i wynika to z postanowień Prawa o Ruchu Drogowym, więc o czym ty człowieku piszesz. Zaraz zwalisz winę na motorniczego że wogóle tam jechał. Idac twoim tokiem rozumowania to przekraczanie przejazdów kolejowych przy zamkniętych szlabanach też jest dozwolone, pod warunkiem, że się rozejrzysz. A jak jednak potrąci cię pociąg to i tak jego wina bo jest przecież niebezpieczny.
  • ... wroc1 (gość) 2012-01-16 12:45:38

niedoczekanie,zawsze przechodzę w miejscach do tego wyznaczonych i nawet jak nic nie jedzie a jest czerwone to spokojnie sobie stoję ;) zwłaszcza w centrum miasta gdzie niespodziewanie może nam coś zrobić z D garaż...
    wiem,wypadki chodzą po ludziach ale ludzie po wypadkach nie zawsze a za głupotę się płaci.To tak jakbym współczuł skaczącemu na główkę do wody sięgającej kolan..mamy przez to żałobę narodową wprowadzić bo kretyn skakał albo głupia krowa nie podeszłą do przejścia dla pieszych
    ? może to wina motorniczego ze świętej krowy nie zauważył?
  • olek_01 (gość) 2012-01-16 14:09:14

Tragedia to Twój komentarz - gdyby miała mniej szczęścia i motorniczy by ją przejechał i
    zabił , to by była tragedia - że choć nie winny to czułby że jednak jest winny , chyba ciemniaku nigdy nie potrąciłeś nikogo , nie życzę ci tego i zamknij się jak nie masz nic konkretnego do napisania !!!
  • V (gość) 2012-01-16 17:13:06

Sam jesteś ciemniak, nie przypominam sobie żebyś tam był więc nie pitol.
    Tragedią określam fakt że dziewczyna wskoczyła pod ten tramwaj CELOWO!
    Ciemniaki nie umieją czytać ze zrozumieniem.
  • NietypowyMarek (gość) 2012-01-16 20:02:26

No tak. Ka(rz)dy umie, każdy.
  • ! aga (gość) 2012-01-16 20:35:52

kiedys widziałam jak w tym miejscu przebiegała durna baba z dwójka małych dzieci i trzecim w wózku. i do tego kundel na smyczy. jak sie nauczy własne dzieci przebiegania przez jezdnię to potem mozna miec tylko do siebie pretensje, jak małolata rozjedzie auto. rodzice, myślcie!
  • Amy (gość) 2012-01-18 03:43:12

Było ale je zlikwidowali jakieś 3-4 lata temu.... :)
  • 11111 (gość) 2012-01-19 22:46:50

Miałem napisać jakiś komentarz,ale w sumie szkoda słów.To i tak nic nie poprawi warunków,a redakcja i tak wyświetli komentarz jaki będzie chciała.Pozdrawiam wszystkich i starajcie się żyć jak ludzie, nie jak święte krowy TO NIE INDIE TYLKO POLSKA to może pożyjecie troszeczkę dłużej.
  • Nowy Dwór Krecik (gość) 2012-01-20 20:54:55

Códem na Nowym Dworze nie doszło do katastrofy Autobusowej. Kierowca autobusu 109 zasłabł z kierownicą i wjechał na czołówkę autobusu 126 stojącego na przystanku Nowy Dwór.Kierowca autobusu 126 zachował zimną krew i zachował się jak prawdziwy zawodowiec. Wyrazy szacunku. Pasażer.
  • V (gość) 2012-01-21 02:24:41

Wiadomość usunięta przez moderatora
  • ola (gość) 2012-01-28 14:56:57

rozumiem,ze Pani chciała popełnić samobójstwo? szkoda, że nie pomyślała,ze gdyby jej sie to udało to motorniczy musiałby zyc ze swiadomoscią,ze zabił człowieka.. tragedia nie tragedia,ale innych tez trzeba brac pod uwage. moj mąz kilka lat temu zginał pod kołami tira. i pomimo, ze zginął przez nieuwage- na własne życzenie, to kierowca musi z tym zyc.. i pomimo,iz bardzo cierpiałam, to szanuje ból tamtego kierowcy, bo bardzo to przeżył

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.