RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Hyde Park » Dziczyzna,Baranina,konina,jaglęcina,kozina,cielęcina, itp gdzie kupić
  • Dziczyzna,Baranina,konina,jaglęcina,kozina,cielęcina, itp gdzie kupić
  • Dziczyzna,Baranina,konina,jaglęcina,kozina,cielęcina, itp gdzie kupić NitroX 2012-01-09 14:40:42

Witam! , jestem z ząbkowic śląskich i poszukuje miejsc czy kogoś żeby Kupić Mięsa takie jak Dziczyzna, Baranina, jaglęcina , cielęcina, Baranina , danielina , KONINA , i wiele innych rzadkich mięs zależy mi na tym żeby mięso takie jak baranina czy konina trzymana jest ona przez człowieka co nie zeby była chodowana w ekologicznych warunkach żeby były te zwierzęta wysportowane zdrowo karmione dobrze traktowane itp , HEH nawet jak będzie to kupił bym jadalne pająki , wiewiórki , robaki , i rózne takie może pomyślicie że sobie żarty stroje ale na prawdę lubie prubować jedzenie lubie jeść ! a aaa i jeszcze kupiłbym coś takiego Jak świeże homarny , Rekiny , jakieś owoce morzna ale nie takie z biedronki , mięso z wieloryba itp itd .

nie jestem z wrocławia proszę podajcie mi jakieś namiary gdzie mogę kupić takie coś ;) z góry wielkie dzięki ! pozdro ! :*
  • NitroX 2012-01-09 14:55:19

I jeszcze kupiłbym mięso ze strusia tak jak i jaja Strusie i jajka przepiurcze i kacze . też kupiłbym jądra bycze i jądra ogólnie ze zwierząt jakby były , i ślimaki różne , gady , płazy , kupie co będzie :)
  • nitro (gość) 2012-01-13 20:13:53

czemu nikt mi nie chce odpowiedzieć ? ;( naprawde zależy mi
  • Ł (gość) 2012-01-20 14:43:48

Widziałem dziczyznę i sarninę i jagnięcinę w samie na biskupinie i w pasazu grunwaldzkim

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.