RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Turystyka » Ciekawy Wrocła
  • Ciekawy Wrocła
  • Ciekawy Wrocła Pat. (gość) 2011-10-01 13:38:23

Cześć! Jedziemy z koleżanką na 3 dni do Wrocławia. Jakie miejsca polecilibyście w kwestii turystycznej, jako warte zobaczenia, lub czy są jakieś bary / puby, które uważacie za ciekawsze od innych? Chcemy pozwiedzać i i dobrze się bawić, niestety nasza wiedza na temat Wrocławia jest raczej niewielka :)
  • warto martyna (gość) 2011-11-16 16:26:45

Szkoda, że wybieracie się tak późno, we wrocku latem najlepiej jest na Wsypie Słodowej i z niej jest genialny widok na Gmach Uniwersytetu. A jeśli chodzi o oglądanie to na pewno Panorama Racławicka, hala stulecia, ostrów tumski:). Dla zachęty http://znanenieznane.pl/zaplanuj-sam/zabytki/hala-stulecia :)
  • i tak warto julka (gość) 2011-11-18 09:03:51

Jak dla mnie to wcale nie jest zły czas. tym bardziej to dość fajny okres jeśli chodzi o akutaulane wydarzenia to jak najbarrdziej: teraz przecież jest Jazztopad, festiwal Gitarowy, premiera Frankensteina itp.
  • już od 6 XI jazzuje się Maryneczka (gość) 2011-11-22 11:13:01

Jazz to jedyne czego jestem w stanie słuchać i na jazztopad szykuję się z wyprzedzeniem. Świetna inicjatywa! Nie jestem z Wro, więc rzeczywiście takie stronki jak znanenieznane.pl są fajną opcją :)

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.