RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » Przewodnik rowerzysty » Wrocław: Na Świdnickiej stanęła nowa stacja roweru miejskiego
  • czekamy zatem na inwestycje na Walońskiej! dem (gość) 2011-08-23 13:46:31

teraz to jeszcze powinno sie pojawić przy Fortum na Walońskiej żeby było łatwo wyskoczyć na obiad z pracy :)
  • projekt rumcajs (gość) 2011-08-23 14:33:23

nie czytałem docelowych lokalizacji wueremek, ale poleciłbym pod powstającym wydziałem Farmacji na Borowskiej. W głąb gaju tego nie pchajcie , mieszka tu za dużo hołoty upijającej się pod sklepami monopolowymi.
    wiem bo niestety mieszkam tutaj.
  • Postawcie stację koło Magnolii...! Iwona (gość) 2011-08-23 15:35:51

Dlaczego nikt nie pomyśli o stacji WRM właśnie tam...? :( Przydałby się tam rower szczególnie teraz przy tych remontach, bo np. z Dolmedu inaczej niż tramwajem ciężko się wydostać, a wczoraj około godz. 17 chyba przez 40 min żaden nie jechał ;/ I jak się ma człowiek do pracy nie spóźnić? ;/ Miałam wziąć taxi, ale miałam czekać 20 min i jeszcze zapłacić 15-20 zł ;/ W takiej sytuacji rower byłby zbawieniem...
  • będzie luk (gość) 2011-08-23 16:37:11

Będzie stacja pod Magnolią, ma stanąć razem z kilkunastoma innymi w najbliższym czasie. To dla mnie też dobra wiadomość, bo często tam jeżdżę z centrum, a do tej pory ostatnia stacja była na Jana Pawła II
  • Mam pomysł postępowy (gość) 2011-08-24 10:33:57

ostatnio ceny różnych metali i niby metali poszły w górę. Ponieważ oczywiście szukać oszczędności należy maksymalnie wykorzystać dostępny surowiec, zlikwidować rowery i wprowadzić tandemy najlepiej takie minimum 3 osobowe oraz hulajnogi i wrotki. Kolektywnie tandemy będą wyposażane również w przenośne prądnice do ładowania tak by każdy obywatel mógł społecznie i socjalnie oddawać wypracowany prąd do miejskiego systemu energetycznego w ramach słusznej i jedynej idei ochrony środowiska. Hulajnogi oraz wrotki zrobić z odpadów po zlikwidowanym MPK, oszczędzamy paliwo, metal, środowisko !!!

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.