RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » Masz prawo wiedzieć » Gdy ktoś nas skrzywdzi
  • Gdy ktoś nas skrzywdzi
  • Zagrożenia terrorystyczne!!! wejce (gość) 2005-02-04 08:40:50

Jeśli tak dalej d/s bezpieczeństwa jak do tej pory będą podchodziły wymienione instytucje.Czytajcie prasę lokalną a zobaczycie samouwielbienie Policji i zero działania W Strzelinie osiągneli apogeum
  • ażdemu wolno teoretyzować 2005-02-12 10:42:40

Autorka tego artykułu żyje w innym świecie, lub przytacza teorie książkowe, system działa inaczej, życie jest bardziej skomplikowane. Prop. zmianę tytułu gazetowego na "Tak powinno działać prawo"
  • odp biiip (gość) 2005-06-04 11:05:56

a może - "jak adeptka dziennikarstwa publikuje naiwne poglądy" ?
  • Naiwna adeptka-niedouczony krytyk misiaczek (gość) 2005-06-14 20:11:24

Prawo jest w ogóle teoretyczne. A uprawnień będziesz miał tyle, ile zdołasz w oparciu o istniejące przepisy zdefinować. Dlatego ucz się (także od naiwnych dziennikarek), a nie krytykuj.
  • KRUK pomaga złodziejom Janusz (gość) 2005-06-19 01:23:14

W odpowiedzi na artykół pragnę poinformować że Wrocławska Firma Prawnicza KRUK niezgodnie z Polską Kartą Praw Ofiar ściga nie sprawców czynów karalnych i ich mocodawców lecz ofiary przestępstw.Jak można liczyć na sprawiedliwość jak Firma prawnicza mająca oficjalną stronę w internecie i koncesje MSW nie zna prawa i łamiąc go ściga ofiary
  • kruk - i cyfra plus niezła spółka julcia (gość) 2005-07-24 21:15:01

Odradzam kontakt z obiema firmami...przez dwa lata płaciłam regularnie abonament za cyfre plus...rok po zakonczeniu umowe dostałam pismo z kruka że jestem winna cyfrze 100 zł zaległych opłat,,,,przychodziło kilka takich listów z kruka a ja oczywiscie byłam w szoku...na szczescie uratowało mnie to że zbierałam i trzymałam wszystki rachunki i im udowodniłam pomyłke...ale niestety nawet przepraszam nie usłyszałam...a co by było gdybym zniszczyła wszystkie rachunki po roku??? az szkoda myslec...pozdrawiam..i zawsze trzymajcie kilka lat potwierdzenia zapłaty...
  • jak działa prawo nikt (gość) 2006-06-15 22:18:39

jak jest w rzeczywistości przestrzegane prawo , proponuje autorce tego artykułu zapytać ofiary prawa , kiedy to prawo broni oprawców a nie ofiary ich .
  • KARA agnieszka (gość) 2009-03-31 13:40:41

oni są do BANI i jak się nie wkurzyć nie miałam programów przez pół roku ale płaciłam rachunki a teraz przyszła mi kara
  • KARA AGNIESZKA (gość) 2009-03-31 13:44:17

OCZYWIŚCIE CHODZI MI O CYFRĘ PLUS

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.