RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » Maturastaryserwis » Próbny egzamin, to wskazówka
  • Próbny egzamin, to wskazówka
  • Bład w wzorach Rafal (gość) 2005-01-02 21:16:23

ciekawe czy ktos zastanawia sie co bedzie jesli w tablicach znajdzie sie blad (tak jak na probnej z chemii- byl blad w elektroujemnosci i jedno z zadan bylo nierozwiazywalne). co na to CKE?? Msle ze ich to nie wiele obchodzi gdyz oni maja mature i sie tylko smieja gdyz ich poziom intelektuallne jest nnizszy niz niejednego maturzysty. ogolnie uwazam ze cala ta matura jedna wielka komedia i wszyscy sie tylko z nas smieja. za rok czy dwa wszystkie prace beda juz dostepne w inernecie i matura bedzie tylkko papierkiekem ktorym bedzie mozna wytrzec sobie tylna czesc ciala ktora wychodza produkty przemiany materii (dla CKE prztlumacze ze chodzi mi o pupę- mam powody zeby uznac ze niektorzy z komisji maja problem z rozumieniem pewnych sentencji). jednym slowem MEN sobie wyraznie kpi z maturzysow i naszej kareiry dlatego nie dziwie sie ludzie uciekaja z tegggo kraju. tym ktorzy tu zostaja zycze szczecia z calego seerca.
  • fakt jest,ze są różne podręczniki w szkołach... wrocławianka (gość) 2005-01-10 11:41:04

to nie są już dzieci i faktem jest,że sami się nie uczą i nauczyciele są nie przygotowani do tej nowej matury!!!!
  • Ola,gdzie jesteś? Michal Lajewski (gość) 2007-01-18 14:05:07

Prosze Panstwa,napisac do mojego maila jesli ktos wie jak mozna znalezc Aleksandre Kuspiet

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.