RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
  • matura 2005
  • matura 2005 emilia (gość) 2004-09-13 16:36:33

mam pytanie!czy jezeli nie zdam 3 przedmiotu obowiazkowego natomiast zalicze 4 przedmiot (ten,ktory mozna brac tylko na poziomie rozszerzonym) to czy moja matura zostanie zaliczona czy jednak obleje??pomocy!!
  • matura 2005 emilia (gość) 2004-09-28 21:42:31

dlaczego nikt nie zaglada na to forum?trudno o jakie kolwiek informacje o tej nowej maturze,moglabym tu tak czekac w nieskonczonosc.Na szczescie dowiedzialam sie czego chialam sie dowiedziec i nie mam juz problemu z wyborem przedmiotow na mature.Na przyszłość prosze aby jednak ktos obslugiwal to forum,najlepiej ktos kto je zalozyl i zna sie na rzeczy...dzieki
  • ODPOWIEDZI CODZIENNIE W GAZECIE AGACIAK (gość) 2004-10-07 13:58:24

odpowiedzi na wszystkie pytania drukowane są codziennie w gazecie. Jeśli chodzi o to pytanie, to niestety matura nie będzie zdana. Trzeba zaliczyć przynajmniej na 30 procent punktów trzy wybrane, obowiązkowe przedmioty.Punkty z przedmiotów będa odnotowane na świadectwie maturalnym. Będą brane pod uwage przy rekrutacji na studia
  • stara2005 vnv (gość) 2004-10-12 16:42:47

ktos tu jeszcze bedzie zdawal stara mature w 2005, w maju??? to ci ktorzy albo byli niedopuszczeni w zeeszlym roku, albo zawalili :P
  • A co z asp? Ulik (gość) 2004-10-30 10:42:21

Mi co prawda do matury to jeszcze daleko, ale chciałabym się dowiedzieć jakie przedmioty należy zdawać aby dostać sie na Akadenię Sztuk Pięknych?? W liście kierunków studiów i wymagań uczelni nie ma informacji o ASP. Chciałabym wiedzieć do jakich przedmiotów muszę się przyłożyć...;)

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.