RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Turystyka » Młyn Łukasza w Szklarskiej Porębie
  • Młyn Łukasza w Szklarskiej Porębie
  • Młyn Łukasza w Szklarskiej Porębie RE (gość) 2010-07-26 15:01:46

Nie polecam Gościńca Młyn Łukasza w Szklarskiej Porębie.W środku nocy musiałam ratować rzeczy i ewakuować się z pokoju z powodu padającego wewnątrz pokoju deszczu. Woda lała się całą długością sufitu. W pokojach zero wyposażenia (brak czajnika, telewizora nawet szklanki)Nie ma też aneksu kuchennego, brak dostępu do lodówki. NIE POLECAM.
  • porażka julek (gość) 2010-09-16 14:15:53

a ja nie polecam restauracji młyn łukasza. cena dań zupełnie nie jest adekwatna do jakości dań. jedzenie naprawdę bez rewelacji.
  • kiepskie jedzenie turysta (gość) 2010-09-20 19:49:30

nie polecam tego lokalu - jedzenie tragedia... ceny nieadekwatne do podanych dań
  • a ja polecam natalia (gość) 2010-10-05 23:12:31

a ja polecam bo mi sie bardzo podobało, czesto bywam w Szklarskiej Porebie i uważam, że to najlepszy lokal jaki do tej pory otworzono, bardzo oryginalny wystrój - elementy starego młyna bardzo gustownie wkomponowane we wnetrze lokalu, smaczne jedzenie i co najważniejsze można tu potańczyć do samego rana i zjeść coś nawet o północy co jest ewenementem w tym mieście
  • nalepsze imprezki elektro (gość) 2010-10-09 01:08:27

Jestem mieszkańcem Szklarskiej od urodzenia i z całą pewnością jest najlepszy lokal impezowy otwarty w tym zasranym mieście graja piatek sobota niedziela wstęp free .Zdecydowanie polecamy a jedzenie jest dobre bo pracuje tam jeden z najlepszych kuchrzy w Szklarskiej wszyscy się tu znamy wiec potwierdzam.Konkurencji skacze gull !!!! bo w młynie pełno ludzi a unich pusto. Regóły rynku są bezlitosne .
  • super golonka tomu (gość) 2010-10-11 22:32:59

Naprawdę pyszna golonka .POlecam !!!
  • tragedia bella (gość) 2010-10-19 14:31:09

Tylko wyglad ok tak porazka ,pijana ochrona i menager,jedzenie okropne !
  • łuksza młyn Zosia1314 (gość) 2010-10-28 17:14:45

• udana zabawa sołtys (gość) 2010-11-10 23:33:17

Tylko w młynie cos się dzieje można się zabawić i zjeść nawet o 12 w nocy. Reszta Szklarskiej śpi. Bawiłem się tam z naszą ekipą w piątek i sobotę zamówiłem duże koryto dla czworga podawane na drewnianym korycie i jedzonko było ok. Wogóle gdyby nie młyn to nie ma po co przyjeżdżaćdo tego smutnego jak p.... miasta Szkarska, nic się nie dzieje wolę Karpacz.
  • Mokry Młyn Ala i Tom (gość) 2010-11-17 19:40:31

W Młynie jest mokro tyle tam ludzi.W sumie fajna knajpa z disco !!! Polecamy
  • CIEKAWE JAK TAM JEST MAKS (gość) 2010-11-18 13:41:03

MUSZE TAM POJECHAC I ZOBACZYC JAK TAM JEST ?
  • Sami zobaczcie Video TOM (gość) 2010-11-21 14:07:41

Wnętrze restauracji
    http://www.youtube.com/watch?v=9k2iy5QE6pQ

Disco w Młynie
    http://www.youtube.com/watch?v=oBFmMMlsSRo
  • Młyn Kamila i Arkadiusz (gość) 2010-11-28 11:55:08

Młyn jest tak enigmatycznym miejscem, które kojarzy nam się z tworzeniem przez ludzi mąki na chleb.Od dzisiaj Młyn kojarzy nam się z cudownym smakiem potraw serwowanych przez Państwa w tym miejscu.
  • obsługa niki (gość) 2010-12-06 13:44:37

Gdyby nie te dziewczyny które tam pracują nie było by tego lokalu. Obsługa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam
  • Młyn Łukasza Tomasz (gość) 2010-12-06 13:48:06

W MŁYNIE GOŚCILIŚMY NA WEEKEND I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE BYŁO SUPER Z CAŁEGO NASZEGO MĘSKIEGO POBYTU NAJBARDZIEJ PODOBAŁA NAM SIĘ OBSŁUGA BARDZO MIŁE DZIEWCZYNY A DO TEGO JAKIE URODZIWE!!!!!!!!! POLECAMY GORĄCO BO MY JUŻ SZYKUJEMY SIĘ NA POWRÓT
  • młyn łukasz bywlec (gość) 2010-12-13 21:52:59

jestem bywalcem w młynie co sobota i piątek jest bardzo fajnie ,ale nie podoba mi się jedno jak pan menadzer potraktował jedną kelnerkę która tam pracuje odkąd pamiętam !!!!!!!!!!! dziewczyna jest na prawdę super i bardzo sympatyczna,potrafi zagadać i polecić coś pysznego np. GOLONKA LUB KORYTO JEST REWELACYJNE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dorota (gość) 2011-01-02 22:09:07

byliśmy na sylwestra u góry niedawno otwartej restauracji z kuchnią włoską, było super wszystko dopięte na ostatni guzik a pani która pracowała wcześniej na dole przemiła uśmiechnięta i bardzo życzliwa w przeciwności do pani z dolnej części która tylko krzyczała na nas jak pytaliśmy o wolne miejsca polecamy górę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gość monika (gość) 2011-01-04 22:00:18

góra górą ale na dole było lepiej pani w białej sukieńce pobiła nasz wszystkich .Duże brawa!!!!!!! naprawde obsługa super i jedzenie też!!!!!!!! brawa dla kucharz!!!!!!!! na pewno będe za rok pozdrawiam MONIKA
  • kaśka gośc (gość) 2011-01-17 03:06:41

jaka kuchnia włoska jak tam cały czas zamknięte!!!!wielkie nie porozumienie !!!! na dole ok!!!! obsługa miła panie ok
  • Kamil i Agnieszka (gość) 2011-01-18 17:29:04

Witam chcieliśmy podziękować całej załodze z "Młyna"która naprawdę pokazała klasę jeżeli chodzi o obsługę oraz potrawy,wszystko było naprawdę na wielkim poziomie czego nie można powiedzieć o pracodawcy choćby z tego względu,że traktują ludzi jak śmieci.życzę wam wytrwałości i poprawy do zobaczenia:)
  • Asia gość (gość) 2011-01-19 23:54:06

IMPREZY W MŁYNIE SUPER OBSŁUGA ZAJEBISTA DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ BARDZO MIŁE I CO NAJLEPSZE MIMO ZMĘCZENIA ZAWSZE UŚMIĘICHNIĘTE POZDRAWIAM DO ZOBACZENIA
  • TOMEK PREZES (gość) 2011-01-20 00:10:47

CIEKAWY JESTEM SKĄD PAN WŁAŚCICIEL WZIĄŁ TAK WSPANIAŁE DZIEWCZYNY. GRATULACJE!!!TYLKO PROŚBA DO PANA PROSZĘ SZANOWAĆ TE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!
  • właściciel Jurek (gość) 2011-01-20 14:19:38

dobrze że ktoś w ogóle napisał na jego temat bo koleś jest naprawdę nietuzinkowy. Kilka tygodni temu na na imprezie w piątek albo w sobotę nie pamiętam dokładnie była jakaś mała zadymka powiem tylko tyle panowie z ochrony dali by sobie świetnie radę tylko właśnie ten oszołom wyskoczył do gościa z bronią. Powiem tylko tyle szkoda dziewczyn i całej obsługi w tym młynie bo nie wiadomo czy tak naprawdę mogą być bezpieczni w tym miejscu.porażka
  • stały bywalec gość (gość) 2011-01-22 12:39:19

POZDROWIENIA DLA PAŃ Z DOŁU DZIEWCZYNY BARDZO MIŁE DUŻE BUZIAKI DLA IZABELI EWY I PATRYCJI DO ZOBACZENIA W PIĄTEK PA
  • MONIKA GOŚĆ (gość) 2011-01-25 01:32:06

MŁYN JAK TO MŁYN ZAWSZE COŚ SIĘ DZIEJE TERAZ JEST FAJNIE BO GRAJA CODZIENNIE!!!!! OBY TAK DALEJ ! IMPREZY SUPER PIWKO SMAKUJE POOOLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
  • stały bywalec gość (gość) 2011-01-25 01:37:56

ACH TA OBSŁUGA JEST POP POSTU SUPER!!!!! DZIEWCZYNY BARDZO MIŁE I RADOSNE!!!!!!!DO ZOBACZENIA!!!!!!!!
  • prawda o kelnerkach Paweł (gość) 2011-01-26 18:11:25

Co za wierutne bzdury !!! Byłem tam z całą rodzinką Pani kelnerka z krótkimi włosami zamiast zajać sie nami to wolała dyskutować przy barze.(było raptem pare osób) Na karty czekaliśmy ok 15min kiedy zwróciłem kelnerce uwage to bezczelnie odpyskowała że była zajeta i sie nie rozdwoi .Kiedy przyjmowała zamówienie to nie orientowała sie co jest a czego nie ma .OBSŁUGA DO BANI !!! Wystrój i jedzenie OK
  • gość ARTUR (gość) 2011-01-31 11:51:44

PAN PAWEŁ TO KRETYN !!!!! JA POLECAM OBSŁUGA BARDZO MIŁA I SZYBKO OBSŁUGUJĄ NIE ZDĄŻYŁEM ZJEŚĆ ZUPY A JUŻ MIAŁEM DRUGI POOOLECAM !!!!!!
  • gość TOMEK (gość) 2011-02-01 01:12:45

HEJ WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MŁYNA BYŁEM W SOBOTĘ TAM NA IMPREZIE BAWIŁEM SIĘ DO 4 RANO BYŁO NAPRAWDĘ SUPER POZDROWIENIA DLA OBSŁUGI PODZIWIAM TE DZIEWCZYNY SĄ SUPER
  • obsluga turysta (gość) 2011-02-01 13:34:08

Witam wszystkich bywalcow Mlyna! Musze powiedziec , ze tam jest naprawde superr! , ale kelnerki naprawde bombaa! Mile , usmiechniete ! pozartowac umieja! , ale w rozowym Pani i tak najlepszaaa! Pozdrawiam :)

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.