RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Sport » Hokej » Dialog Liga Typerów: ostateczne wyniki I edycji rozgrywek (po weryfikacji)
  • wyniki gargolsurowy@... 2010-05-11 15:44:00

witam.zawsze znajdzie sie paru placzkow.i co sie stalo ze sie spoznilem 27 minut.akuret nie lecial zaden mecz takze nie znalem zadnych wynikow.ale jak ktos nie umie sie pogodzic z tym ze jest slabszy w typowaniu meczy no to szuka wymowek.trzeba bylo lepiej typowac.a propos pracowalem w sobote i musialem zostac dluzej w robocie i niestety nie mam dostepu do internetu.takze placzku z 6 pozycji ktory byles gorszy w typowaniu wez sobie ta nagrode niech ci sluzy jak najdluzej.pozdrawiam
  • odpowiedź @gargolsurowy piss (gość) 2010-05-11 18:59:35

@gargolsurowy
    totalny brak klasy i znajomości regulaminu
  • przerywać trzeba umieć ja (gość) 2010-05-11 19:55:23

gargolsurowy nie wylewaj tu swoich żali, bo gorszy byłeś Ty - co widać po punktacji :). Nie zdążyłeś twój pech. Regulamin jest od tego, żeby go przestrzegać, a Twoje tłumaczenia są śmieszne. Gratulacje dla wszystkich którzy UCZCIWIE i zgodnie z regulaminem zdobyli nagrody.
  • nagrody aj (gość) 2010-05-12 14:11:41

Kiedy możemy oczekiwać kontaktu od redakcji w sprawie odbioru nagród?
    Może z kimś się już kontaktowano?
  • Typer Łukasz (gość) 2010-05-13 10:40:49

Konieczny jest baner do ligi typera a nie gdzieś w wiadomościach pisać komentarze. Są specjalne programy co obliczają punktacje. Przez tą katastrofe wszystko zostało namieszane - brak punktacji na czas, nie wiadomo które miejsce mamy, kto jest przed nami. Troszke to było nie tak. NIe moze byc tak że tydzienc zasu czekamy na wyniki i nie dość że typujemy mecze nie wiemy ktore miejsce zajmujemy.
  • ? bilik1982 2010-05-13 17:27:50

Pytanie do organizatora - kiedy rozdanie nagród lub jakikolwiek kontakt w tej sprawie?
  • nagrody? yarema (gość) 2010-05-14 12:41:12

Za dwa dni minie tydzień od ogłoszenia wyników konkursu. Chcieliście "droga" redakcjo aby zwycięzcy przesłali Wam maile z danymi do kontaktu. Tydzień się kończy a Wy nie znaleźliście czasu na to ,żeby zadzwonić do kilku osób i powiedzieć parę słów, choćby na temat odbioru nagród.
    Były problemy z podawaniem wyników na czas, były problemy z ich podliczaniem i kiedy konkurs się zakończył nadal jest problem. Szczerze mówiąc zaczyna się to robić nudne nie wspominając o kompletnym braku profesjonalizmu z Waszej strony.
    W imieniu swoim ale podejrzewam, że i innych osób oczekuję jak najszybszego kontaktu i wyjaśnienia sprawy.
  • nagrody REXX 2010-05-14 23:23:40

Witam wszystko zostało powiedziane przez mojego poprzednika bardzo dosadnie.Wszyscy uczestnicy pokazali że są pełnymi profesjonalistami co nie mogę powiedzieć o redakcji.Miały być wywiady autografy wizyty w zakładach pracy to oczywiście żart. Tydzień prawie minął a pan redaktor Sałkowski schował głowę w piasek
  • nagrody bilik1982 2010-05-15 10:44:59

Po moim pytaniu o nagrody otrzymałem odpowiedź tej treści:
    "Pana dane zostały przesłane do działu marketingu. Skontaktują się z Panem do piątku. Pójdę do nich dla pewności jeszcze jutro, że zostało wszystko dogadane i wysłane (wysłane w znaczeniu - nagroda)"
    Mamy sobotę i... NIC
    Nie to żebym się czepiał, ale była mowa o wręczeniu nagród i redakcyjnych gadżetów oraz o artykule o zwycięzcach ( na tym ostatnim akurat mi nie zależy :P), a może po drodze nastąpiły zmiany w regulaminie?
  • wtf wtf (gość) 2010-05-17 19:05:04

To przestało być śmieszne. Po nagrody mam się upomnieć bezpośrednio do firmy Dialog? Minął tydzień, a Pan redaktor ma nas w głębokim poważaniu i nie raczy nawet odpowiedzieć.
  • Odpowiadam Michał Sałkowski 2010-05-18 16:23:14

Bez obaw. Pan Sałkowski głowy w piasek nie chowa. Waszemu zniecierpliwieniu się nie dziwi i był w stosownym dziale, żeby wysyłkę nagród przyspieszyć. Dane zostały przesłane dzień po zakończeniu konkursu. Tyle ode mnie mogę Wam powiedzieć. Nie zginęły na pewno. Są. I zostaną wysłane.

korespondencja na: m.salkowski@gazeta.wroc.pl

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.