RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Turystyka » odradzam szara willa
  • odradzam szara willa
  • odradzam szara willa katarzyna (gość) 2010-01-22 23:13:36

Reklamowana sala kominkowa, sala telewizyjna, restauracja jest jednym miejscem, zamykanym po śniadaniu na klucz, niedostępnym dla mieszkańców. Podczas śniadania bardzo zimno. Nie ma dostępu do czajnika i kuchni. Brak wyznaczonego parkingu. Toalety wprawdzie sterylnie czyste ale nie funkcjonalne. Właściciel.... zresztą to już subiektywna ocena. Nie polecam wręcz odradzam.
  • Szara Willa krzyu (gość) 2010-02-18 00:15:48

Odradzam zdecydowanie odradzam - warunki komfortowe natomiast właściciel to kawał sukinkota. Potrafi wyłączyć BEZPIECZNIKI o godzinie 22.00 ponieważ ludzie jeszcze nie śpią. Potrafi "umilić" życie jeszcze bardziej ciekawymi wybrykami ale wiele by na ten temat ... ODRADZAM !!!! Cham Cham i burak !!!
  • SZARA WILLA AB (gość) 2010-02-22 09:05:23

Post usunięty przez moderatora
  • SZARA WILLA- SZKLARSKA AB (gość) 2010-02-22 09:07:40

Post usunięty przez moderatora
  • SZARA WILLA RAFO (gość) 2010-05-02 23:07:05

Nie mogę zgodzić sie z tymi opiniami. Każdy właściciel tak luksusowych obiektów wymaga kultury od drugiej osoby. Ja z pobytu jestem bardzo zadowolony. PIĘKNE wnętrze - wręcz królewskie !!!
    Cena w stosunku do standardu oraz miejsca położenia absolutnie nie jest duża. Warto zatrzymać sie w tej willi - SZCZERZE POLECAM i na pewno tam wrócę przy następnej okazji.
  • Szara Willa Robert (gość) 2010-06-01 17:31:53

Ja również odradzam świadczą o tym opinie np na forum w serwisie www.e-szklarska.com
  • Burak z Szarej Willi turysta z drogi (gość) 2011-10-07 16:46:01

Właściciel nawet za rękaw ciągnie gości z drogi do swojego obiektu,.smieszne to -bo wszystkim proponuje kupno swojego obiektu ,a za pokój woła 50 zł bez prądu od 22-ej,Trzeba tego gościa leczyć psychiatrycznie,skłócony z całą Szklarską.
  • Aga (gość) 2012-01-25 14:19:28

Byliśmy, było ok. W pokojach jest czajnik, nic nam nie gasło, nikt nam nie zwracał uwagi. Najprawdopodobniej będąc w Szklarskiej ponownie tam zanocujemygdyz lokalizacja jest super, blisko stoku, w pokojach czyściutko. Na rodzinne wyjazdy polecam.
  • szara willa gosc (gość) 2012-02-16 08:48:07

Wlasciciel specyficzny, ale w gruncie rzeczy calkiem ok.-trzeba umiec miec dystans do takich osob! pokoje czyste, standard wysoki, czajnik(na prosbe dostalam kubki) polozenie fantastycze- bardzo blisko stoku! Pradu nikt nam nie gasil- chodzilismy spac po 24:) ze sniadan nie korzystalismy poniewaz przy samym stoku jest bar z bardzo smacznym jedzeniem:)
  • Szara willa Gość (gość) 2012-02-24 11:09:00

Szczerze odradzamy!gdybym poczytał wcześniej opinie o szarej willi to by napewno nas tu nie było.pierwsza sprawa to wszechobecny właściciel psychopata!kawał skur...! Potrafi stać pod drzwiami i podsluchiwać.
    Śmierdzi  już na wejściu i tak samo w Łazienkach które  zresztąr maja 2 metry kwadratowe,spłuczki niesprawne brak wifi, telewizja trzy kiepsko odbierające programy  .parking na dwa samochody.wszystko za jedyne 250pln za pokój.obiekt na sprzedaz nie bez powodu!bo już wkrótce nikt tam nie zawita.byliśmy już w wielu miejscach w szklarskiej i zawsze było miło ale nie tu! .pozytywne komentarze to chyba sam sobie wstawia bo trzeba być ślepym i głuchym żeby coś takiego opisać pozytywnie!  jeśli chcecie bezstresowo spędzić urlop w szklarskiej to omijać szarą wille!!!
    A właścicielowi życzymy plaity!
  • szara willa gość asia (gość) 2012-02-25 00:43:35

właściciel to post komunistyczna świnia szczerze odradzam omijajcie szarą wille dużym łukiem.
  • szara willa gość asia (gość) 2012-03-02 22:26:47

STANOWCZO ODRADZAM!! JAKIŚ IDIOTA PROWADZI TEN PENSJONAT TO PRAWDOPODOBNIE WŁAŚCICIEL TU NA PEWNO NIE SPĘDZICIE MIŁO CZASU.
  • szara willa edycja (gość) 2012-03-09 20:39:01

Nigdy nie byłam , bo i po co, skoro już na wstępie zostałam potraktowana wyzwiskami
    i bardzo nieprzyjemnymi słowami wykrzyczanymi przez (jak się potem dowiedziałam) właściciela,zanim jeszcze zdążyłam odezwać się po co przyjechałam... No cóż , niektórzy ludzie zwyczajnie nie mają klasy, a prymitywizm i chamstwo to ich dewiza życiowa.
    Jeśli ten pan tak traktuje niedoszłego gościa, to strach pomyśleć co by było dalej! Powinien nieco zważać na słowa, bo kiedyś może trafić na kogoś, kto zakończy taką sprawę w sądzie lub zwyczajnie zarobi w pysk za obrażanie kobiety.
  • odradzam szra wille w szklarskiej gość (gość) 2012-03-15 22:28:39

Jak cos takiego może funkcjonować w tych czasach? to jakas paranoja! przy takim podejsciu do klijenta to dziwne ze wogole ktos tam przyjezdza. Jak taK bezczelny typ moze prowadzic jakąkolwiek dzialalność. odradzam!
    Ty hamie mam nadzieje ze nikt do ciebie wiecej nie zawita!

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.