RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » Internetowa Miss Wrocławia » Zwycięzył organizator tak naprawdę
  • Zwycięzył organizator tak naprawdę
  • Zwycięzył organizator tak naprawdę Michał (gość) 2004-05-21 11:17:46

Tego chyba nikt nie przewidział.Dziewczyny wytykały sobie co która ma nie tak,była rywalizacja,ekipy głosujących i kibiców a tak naprawdę jedynym zwycięzcą w tym konkursie jest i będzie organizator.Niezależnie od tego która z dziewczyn ile ma pieniędzy,wielbicieli czy zwolenników i niezależnie od tego,kto wygra.Gdy głosowanie było za pomocą internetu,jakoś nie widziałem aby regulamin zmieniał się z dnia na dzień.A tu SMS-ik po dwa zeta z groszami i raptem w regulaminie z maja czerwiec się zrobił.Gratuluję inwencji na zbijanie kasy.
  • Organizatorski oszust Bigos (gość) 2004-05-21 12:04:14

Ale wał....Nie wieżę.K...Takich kpin jeszcze nie widziałem.Czerwiec w regulaminie?????????Przecież konkurs trwał do 20 maja!!!!!!!!!
  • Nagrody widma,które nie istnieją Michał (gość) 2004-05-21 12:12:28

Regulamin do luftu,co chwila zmieniany,jesteście OSZUSTAMI.Pewnie nagrody dla głosujących też zabierzecie sobie???Nakręcacie sobie na opłaty comiesięczne czy co???Nie lepiej byłoby zrobić normalnie wybory,puścić dziewczyny na wybieg,wybrać normalne jury jak należy,a nie takie cuda tworzyć????Rozumiem,że nawet bielizna i karnety dla dziewczyn to fikcja????????????
  • WAŁEK PRZE DUZE W ARTUR KOŻBIAŁ (gość) 2004-05-21 15:57:13

TO JEST WAŁEK TERMIN UPŁYWAŁ KONKURSU 20 A WYGRANĄ WYGRANA DLA FINALUISTKI NIE MA,A ORGANIZATOR PRZEDŁUZYŁ TYLKO TERMIN ABY NABIC KIESZENIE Z SMS-ÓW, TO OSZUSTWO W BIAŁY DZIEŃ,JESTEM DZIENNIKARZEM Z POZMNANIA I NAPEWNO DOWIEDZĄ SIE ODPOWIEDNIE OSOBY I POSTARAM SIE ABY ONI DOSTALI ZA SWOJE.OSZUUUŚŚŚŚŚCCCI!!!!!!
  • Termin głosowania był do wczoraj!!! Mariusz N. (gość) 2004-05-21 18:08:21

Głosowałem wczoraj i bez dwóch zdań:było 20.05.Tak było w regulaminie.Organizator zmienia chyba sam regulamin,bo jego faworytka nie zdążyła się znależć pewnie w pierwszej piątce.WSTYD.
  • Kto jeszcze widzi ten wałek, piszcie tutaj Mariusz N. (gość) 2004-05-21 18:12:44

Mój adres:moon10@poczta.onet.pl Proszę inne osoby,które też czują się oszukane i zauwayły ten przekręt o pilny kontakt!
  • A ja widziałam czerwiec Joanna (gość) 2004-05-22 09:57:34

Ja jestem niezaangażowana w żadną stronę, ale widziałam czerwiec cały czas.
  • do Joanny i innych inna Joanna (gość) 2004-05-22 13:12:37

nic dziwnego ze widzialas czerwiec, bo byl czerwiec, tylko ze w pierwszym zamysle organizatorow bylo rozpoczecie glosowania 26 maja a nie 16 jak to zrobili ;/ nie podobaja mi sie takie zmiany :( pozdrawiam
  • Jest 21.06 i głosy nadal idą!!!!!!!!!!!!!!! Maczo (gość) 2004-06-21 12:16:25

Czy teraz też powiecie,że to nie wałek i że wszystkim się coś przyśniło ?

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.