RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » Internetowa Miss Wrocławia » Obejrzyjcie tę kobietę....
  • Obejrzyjcie tę kobietę....
  • Obejrzyjcie tę kobietę.... Maras z Wrocka (gość) 2004-05-07 11:56:08

Kurczę bujałem się wczoraj po internecie i co wpadło mi na ekranik? Stronka http://www.annamadaj.prv.pl naszej jednej z kandydatek na Miss...Ale foty dobre....Normalnie zwariowałem jak ten biust zobaczyłem,panowie! Siemanko
  • dobra sciema!!!! emil (gość) 2004-05-07 12:45:40

Ciekawostka,że tak sobie surfowałeś po neci i przypadkiem z znalazłeś jej stronkę,,,WAŁEK
  • dobra sciema!!!! emil (gość) 2004-05-07 12:45:43

Ciekawostka,że tak sobie surfowałeś po neci i przypadkiem z znalazłeś jej stronkę,,,WAŁEK
  • Jaki wałek? Maras z Wrocka (gość) 2004-05-07 13:51:30

Jak ci się jakaś dupa podoba,a znasz imie i nazwisko albo jakąś ksywę nawet czy coś,wpisujesz w wyszukiwarkę typu google i już ci wyskakuje wszystko co jest o niej na necie.Proste Pozdro
  • Na bank Marian (gość) 2004-05-09 13:43:38

ty chyba jestes smieszny(a) ze jak wpisze se w wyszukiwarke imie i nazwisko jakiejs dziewczynki to mi znajdzie jej zdjecia Buahahah!!!!!
  • a jednak.... Maras z Wrocka (gość) 2004-05-09 19:45:28

Kurde koleś,wpisz se w google nazwisko i imię kogokolwiek, na przykład modelki czy fotomodelki i jeśli ma swoją stronę w katalogu modelek albo stronę prywatną,to wyszukiwarka znajdzie ci te informacje!Wpisz w google"anna madaj"albo"iza łukomska"itp.i zobaczysz....Nara
  • Szukaj fotomodelek, a nie osób anonimowych Isabella (gość) 2004-05-09 20:21:04

No chyba nie myślałeś,że jak wpiszesz jakąś obcą "Jadzię Iksińską" z bloku obok to też ci się coś wyświetli...hi hi.Koledze chodziło o takie osoby co mają strony na necie albo są już skądś znane, a nie takie zupełnie anonimowe!Wiele modelek ma swoje własne strony,to chyba normalne.Albo są w bazach danych czy w jakichś artykułach.Ja też mam swoją stronę,bo pomaga to nawiązać kontakty i zaprezentować portfolio fotografom.Pozdrawiam
  • Prawda,extra stronka... Wojtek (gość) 2004-05-10 11:25:21

No no no..jest na co popatrzeć,Szanowni Koledzy... Alinkę P.z wyborów też na necie można obejrzeć.Aż miło...
  • MAŁE SPROSTOWANIE POLKA (gość) 2004-05-10 11:43:49

po pierwsze to się pisze "tą"kobietę bo to jest "ta" kobieta a nie "ten" kobiet..troche polskiego i człowiek się gubi.pozdrawiam
  • Alinka P. i jej stronka Paluch (gość) 2004-05-10 20:27:31

No rzeczywiście stronka jest ciekawa a sama Ona mniamuśna.....mniam :))))
  • obejrzyjcie te kobiete.... ana (gość) 2004-05-12 23:20:38

czy ma tutaj miejsce spotkanie erotomanow??
  • Madaj ma ładne ciało ale morde paskudną. mirek (gość) 2004-05-16 17:40:08

Madaj ma ładne ciało ale morde paskudną.
  • Mirek jesteś null wiesz,kim jestem (gość) 2004-06-18 15:38:19

Koleś, problemy natury psychiatryczno-wizualnej proponuję rozwiązywać u właściwych specjalistów.Czyli mówiąc wprost:idż sobie poćwicz na siłkę jak masz kompleksy wyglądowe,a jeśli cię mamusia nie kocha idż się wypłacz w rękaw lekarzowi w gabinecie.Za opłatą wysłucha nawet takie zero jak ty.Natomiast ubytki w poziomie IQ trzeba zaakceptować, a sposób wyrażania własnych myśli można podpatrzyć u ludzi inteligentnych i nauczyć się od nich formułowania opinii, również tych negatywnych.Jeśli chcesz udzielę ci kilku lekcji.

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.