RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Strony specjalne » xx » Jedynie Artur Paprota z LPR
  • Jedynie Artur Paprota z LPR
  • Jedynie Artur Paprota z LPR blaSZEK (gość) 2004-03-07 10:38:39

Jak dla mnie jest najlepszy: nie jest dziwakiem, nie jest dziadkiem, nie jest z układów... Jak go nie znacie, to zajrzyjcie na paprota.lpr.pl
  • Popieram Artura Paprotę! as (gość) 2004-03-07 19:48:16

Wykształcony, młody i mądry! LPR jest ta partią z jaką wiążę nadzieję na odbudowę Polski z marazmu.
  • Wyniki niewiarygodne szpieg z krainy deszczowców (gość) 2004-03-09 20:35:38

Właśnie siedzę na forum MW i czytam, jak się tworzy historię. Panowie administratorzy, jakieś cookies wstawcie, bo ludziska z Młodziezy Wszechpolskiej napierdzielają w przycisk Zagłosuj ile wlezie naciągając wyniki.
  • LPR to ostatni bastion ideowego socjalizmu w Polsce. CheGuewara (gość) 2004-03-09 23:22:28

Jestem wierzącym socjalistą i zawsze głosowałem na PPS,ale obecnie ze wzgledu na wzrost popularności LPR przeniosłem swoje sympatię na to ugrupowanie.Piotr Ikonowicz jest równie wrażliwy społecznie jak Roman Giertych ale Roman jest znacznie bardziej męski.Pomysł powtórnego upaństwowienia gospodarki lansowany przez LPR uwazam za bardzo sluszny. To jedyna szansa by wrócily dobre gierkowskie czasy.Prywaciarzy powinno sie pozbawic majatku i pozamykac w wiezieniach bo to zlodzieje, a pieniadze rozdac potrzebujacym. Dlatego goraco namawiam wszystkich do glosowania na Artura Paprote
  • kolega chyba jest z UPR-u bubu (gość) 2004-03-10 00:00:24

bo oni wszędzie widzą socjalistów - jak ktoś nie chce wprowadzić podatku pogłównego to jest socjalistą; ja polecam książkę R. Giertycha pt. "Lot Orła", a także "Kontrrewolucja młodych" - tam jest program gospodarczy, od socjalizmu bardzo daleki
  • LPR to ostatni bastion ideowego socjalizmu w Polsce. CheGuewara (gość) 2004-03-10 00:46:37

Jestem wierzącym socjalistą i zawsze głosowałem na PPS,ale obecnie ze wzgledu na wzrost popularności LPR przeniosłem swoje sympatię na to ugrupowanie.Piotr Ikonowicz jest równie wrażliwy społecznie jak Roman Giertych ale Roman jest znacznie bardziej męski.Pomysł powtórnego upaństwowienia gospodarki lansowany przez LPR uwazam za bardzo sluszny. To jedyna szansa by wrócily dobre gierkowskie czasy.Prywaciarzy powinno sie pozbawic majatku i pozamykac w wiezieniach bo to zlodzieje, a pieniadze rozdac potrzebujacym. Dlatego goraco namawiam wszystkich do glosowania na Artura Paprote
  • pionochet jaro (gość) 2004-03-11 13:58:32

ty idioto!! takich jak ty to pinochet sprzątnoł w Chile. Przywrócił normalność, wszsytko sprywatyzował i jak im się żyje jak nam?? śmieszne słowa strasznie. Ten socjalizm to doprowadził na krawędz nasz kraj! "JAK SOCJALIZM ZAPANUJE NA SAHARZE TO W SUMIE NIC SIE NIE STANIE TYLKO NASTAPI PRZEJŚCIOWY BRAK PIASKU" a złodzieje to właśnie socjaliści a nie kapitaliści!
  • Czy Korwin-Mikke też jest takim baranem jak zwolennicy UPR? Zniesmaczony (gość) 2004-03-12 13:08:33

Kiedyś miałem do zwolenników UPR szacunek, ale po tym co wyprawiają w Internecie mieć przestaję (np. patrz wyżej, autor podpisany jako Che Guevara). Rzucają oszczerstwa, kłamią, wszystkich krytykują i mają coraz głupsze pomysły: kiedyś obniżka podatków do 5%, a teraz już podatek pogłówny. Na skandal w TVP mówią, że trzeba ją sprywatyzować. A może rząd sprywatyzujecie i zatrudnicie firmę menadżerską do zarządzania Polską?
    UPR-owcy odzyskajcie godność!!! Czy zawiść tak bardzo zamydliła Wam oczy? W końcu macie 2%, a LPR ma 15%...
  • Do szpiega !!!!!!! Kondrwywiad MW (gość) 2004-03-22 08:02:05

Wykryłeś nas - tego ci nie darujemy będziesz musiał blagać o litość u samego Giertycha !!!!!!
  • Ale bzdety piszesz Arek (gość) 2004-03-24 00:57:10

Zawsze w programie UPR był podatek pogłówny a jeśli chodzi o wysokość liniowego to była mowa o 10% a nie 5%. A to, że LPR ma wyższe poparcie w sądażach niż UPR o niczym nie świadczy, poza tym że Marks miał rację mówiąc: "Dajmy ludziom demokrację a sami wybiorą socjalizm."
  • Sprostowani: LPR nie jest ostatnim bastionem socjalizmu w Polsce, Arek (gość) 2004-03-24 00:59:35

ale ostatnim bastionem narodowegosocjalizmu w Polsce.
  • Sprostowani: LPR nie jest ostatnim bastionem socjalizmu w Polsce, Arek (gość) 2004-03-24 01:01:47

ale ostatnim bastionem narodowegosocjalizmu w Polsce.

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.