WITAM!
Mam do zaoferowania niezawodny zestaw przygotowujący do egzaminu gimnazjalnego!
GIMNAZJALISTO! NIE CZEKAJ NA OSTATNIĄ CHWILĘ! JUŻ DZIŚ ZAINWESTUJ W SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ! OD TEGO EGZAMINU WIELE ZALEŻY!!
Z doświadczenia wiem, że rozwiązywanie kilku testów w ciągu miesiąca skutkuje pozytywnie na końcowych egzaminach i o wiele skraca czas pracy! TRENING CZYNI MISTRZA!!
W skład zestawu wchodzi:
książka TESTY KOMPETENCJI (matematyczno-przyrodnicze) dla uczniów klasy I i II (jednak mimo wszystko przydaje się podczas przygotowań pomimo mylącej nazwy jest masa zadań na poziomie III klasy!!) książka praktycznie całkowicie czyściutka, w niektórych miejscach w testach widoczny ołóweczek
płyta CD TESTY GIMNAZJALNE (duuużo testów zarówno humanistycznych jak i przyrodniczych- dokładnie ile nie pamiętam już, ale wiele) wraz z odpowiedziami, można interaktywnie zaznaczać odpowiedzi, komputer odlicza czas, sprawdza odpowiedzi- wersja dla bardziej leniwych ;p
książka EGZAMIN PO GIMNAZJUM z testami humanistycznymi oraz przyrodniczymi (10 testów) wraz z kluczami odpowiedzi, kartami odpowiedzi i omówieniem zadań.. Ma 160stron i jest jak nowa- wygląda na nigdy nie używaną, nigdzie niczym nie jest zakreślana, stan idealny, testy dokładnie takie jak na egzaminach, w takiej samej formie, świetny trening przy tej książce-polecam!:) [książki nie są wypełniane mimo tego, ze się z nich przygotowywałam, ponieważ rozwiązywałam zadania i zapisywałam odp. na oddzielnych kartkach;) ]
książka PASZPORT „ Język polski” - zbiór wiadomości i testów z języka polskiego
UWAGA! Cena zestawu to 35zł wraz z wliczoną przesyłką poleconą!!
Jeśli jest ktoś zainteresowany zestawem wówczas proszę o kontakt email ( paaulinee@gmail.com ) bądź gg ( 6378454 ). Na życzenie mogę wysłać zdjęcia.