RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Turystyka » Tanie noclegi we wrocławiu
  • Tanie noclegi we wrocławiu
  • Tanie noclegi we wrocławiu świeżaczek (gość) 2009-07-20 18:28:31

Szukając noclegów we Wrocławiu znalazłem przypadkiem super tanią ofertę którą mogę serdecznie polecić gdyż już nie raz się spotkałem z dobrymi radami na tejże stronie. Cena noclegu to 28 zł za noc więc tańszej oferty nie można znaleźć jeśli ktoś planuje tylko kilka dni na zwiedzanie tego miasta, Swoją drogą miasto jest warte pozwiedzania.

oto namiary na ten hostel
    www.wroclawhostel.pl

Polecam.
  • Tanie noclegi we wrocławiu ewa (gość) 2010-05-02 07:02:32

Ja również chciałam polecić bardzo fajny hostel "soruce" znajdujący się niedaleko centrum. Jest świeżo po remoncie, czyściutki, bardzo wygodne łóżka,a do tego atrakcyjne ceny i zniżki!

http://hostelsoruce.pl/cennik
  • Tani nocleg Wrocław kolapot (gość) 2010-07-23 11:36:36

Polecam tani nocleg we Wrocławiu- Hostel Kościuszko. Nocleg jest tani, w komfortowych warunkach i dodatkowo hostel jest położony blisko centrum. Polecam!

http://hostelkosciuszko.pl/
  • Gdzie spać we Wrocławiu ? Aga (gość) 2010-07-31 00:21:40

Spałam dobrze. Super miejsce, fajna obsługa i niska cena. Można jeszcze dodać że blisko dworca i centrum. Babel Hostel ma klimat. Polecam - na Kołłątaja 16.
  • Gdzie NIE spać we Wrocławiu nasciturus (gość) 2010-08-03 10:12:13

ODRADZAM - DW Piast przy ul. Piłsudskiego 98 we Wrocławiu.
    Obsługa niedoinformowana. W łazienkach grzyb. Stare zniszczone meble. Podarte materace i pościel.
    Za te pieniądze które wzięli mógłbym znaleźć coś lepszego.
    Jak ktoś ciekawy bliższych szczegółów mojego złego wyboru zamieściłem post pod adresem:
    http://forum.rezerwuje.pl/topic/288-dw-piast-przy-ul-pilsudskiego-98-we-wroclawiu/
  • UWAGA NA NOCLEGI NOWEKWATERY,PL mirelka23 (gość) 2010-08-27 10:11:57

Przestrzegam przed P.Brodzińskim.zarezerwowałam u tego Pana pokój 3 osobowy z miejscem dla psa dnia 26.07.2010, przesłałam temu Panu zaliczkę na rezerwację.Dwa dni później zadzwoniłam, z prośbą o zamianę pokoju na 2 osobowy ponieważ jedna osoba odpadła, Pan Remigiusz nie miał 2 osobowych pokoi, ale powiedział,że to nie problem po prostu dopłacę troszkę więcej do tych 2 osob i o.k, a dnia 18.08.2010 otrzymałam od niego informację mailem, że anulował moją rezerwację i odesłał zaliczkę ponieważ jak to określił ,,Z przykrością informuję, że dokonaliśmy anulowania Pani rezerwacji na nocleg we Wrocławiu w dniach 25-29 sierpnia i wykonaliśmy, w dniu dzisiejszym, zwrot kwoty rezerwacji
    Jest to spowodowane min. Państwa decyzją o zmniejszeniu ilości osób na pobyt na naszych kwaterach. W związku z tym, zaoferowaliśmy rezerwację osobom, które zagwarantowały pełne zakwaterowanie na ten okres.
    ,, Kiedy dokonywałam rezerwacji mówiłam,że mogę zapłacić za 3 osoby, ale Pan stwierdził że nie trzeba, no i to tyle, tak wygląda u niego 100% rezerwacja miejsca noclegowego.
    ponieważ nie korzystam często z poczty odczytałam wiadomość trzy dni później i szukałam noclegu, niestety nie było miejsc wolnych gdzie można zabrać psa, więc powstał jeszcze dodatkowy problem. Kiedy rozmawiałam z tym Panem przez telefon o anulowaniu rezerwacji, powiedział żebym sobie robiła co chcę.JEST NASTAWIONY TYLKO NA PIENIĄDZE A KLIENTA MA W WIELKIM POWAŻANIU Podaje link do strony http://www.nowekwatery.pl/
  • nocleg z psem kestrelak (gość) 2010-09-21 20:30:12

hej :) zna ktoś może tani i w miarę porządny nocleg gdzie można zabukowac się z psem?
  • tani nocleg loretta (gość) 2010-09-30 20:02:47

Jak ktoś szuka tanich noclegów we Wrocławiu, to może warto poszukać na platformach turystycznych. Np. tutaj http://www.urlopwpolsce.pl/ogloszenia/ mozna zamieścić ogłoszenie, że szuka się noclegu, na tej stronie znajduje sie też baza ofert noclegowych. Tak się najlepiej szuka.
  • Kościuszko Lublinianka (gość) 2011-07-20 22:30:00

Post usunięty przez moderatora
  • Kościuszko Lublinianka (gość) 2011-07-20 22:30:28

Nie polecam hostelu Kościuszko na ul. Kościuszki. Dla trzech osób dostaliśmy ciasny pokój, z samymi łóżkami bez szafki ani stolika. Bez rolet na oknie w pokoju na parterze. Toalety nie zamykane. Cena 47 za osobę.
  • Hostel na RUSKIEJ - mega! wrocFAN (gość) 2011-09-03 19:06:43

Ja polecam Wam FRIENDS HOSTEL w samym centrum. Na ulicy Ruskiej we Wrocławiu. Wszystko nowe, komfortowo wykończone, no i niska cena. Za nocleg w weekend zapłaciłem 45 złoty. Polecam

Sprawdźcie sami 792 101 777

Pozdrawiam
    Kuba
  • Hostel na RUSKIEJ - mega! Alvaro (gość) 2011-09-19 09:49:41

wrocFAN napisał:

Ja polecam Wam FRIENDS HOSTEL w samym centrum. Na ulicy Ruskiej we Wrocławiu. Wszystko nowe, komfortowo wykończone, no i niska cena. Za nocleg w weekend zapłaciłem 45 złoty. Polecam

Sprawdźcie sami 792 101 777

Pozdrawiam
    Kuba

Kuba, a dla czułych kolegów są jakieś zniżki?
  • KOMFORTOWY NOCLEG W CENTRUM WROCŁAWIA KRYSIA ZE ZGIERZA (gość) 2011-09-28 00:07:57

bywam często we Wrocławiu i znam większość lokalnych hosteli. Nowo otwarty FRIENDS HOSTEL to rewelacja - centrum miasta, niskie ceny i komfortowe warunki.
    www.friendshostel.pl
  • Hostel wojtek27 (gość) 2011-10-01 18:46:18

Mimo groźnej nazwy, polecam: www.absynthostel.pl/. Calkiem przyjemnie się tam nocowalo. Ja krezerwujecie przez Internet polecam sprawwdzic przez porownywarke cen hoteli np. ohotele.pl. Pozdr.
  • TANIUTKI HOSTEL W CENTRUM WROCKA!!! Asia (gość) 2011-10-14 18:51:52

Jak ktos szuka taniego noclego we Wrocku to polecam Hostel Absynt na ul Św. Antoniego, hostel znajduje sie 200 m od Rynku, blisko Pasażu Niepolda, jest to najtańszy hostel we Wroclawiu w jakim udało mi sie byc(płaciłam 80 zł za pokój 2os), polecam wszystkim.
    Namiar na hostel; www.absynthostel.pl
  • Absynt Irena (gość) 2011-10-23 19:24:22

Weszłam na stronę hostelu Absynt gdzie obliczono mi za pokój 2-osob. nie 80 zł. a 135 zł.
  • Frends Hostel Kamila (gość) 2011-10-25 00:11:44

Polecam Hostel - czysto wygodnie miła obsługa. W samym centrum ( mieliśmy blisko do małej uliczki z dyskotekami ) 100% pozytyw
  • Frends Hostel Marcin (bf kamila) :) (gość) 2011-10-25 00:13:51

Zostawiam i swój pozytyw razem z dziewczyna byliśmy bardzo zadowoleni, na pewno jeszcze nie raz skorzystamy.
  • ABSYNT OLEk (gość) 2011-12-03 00:40:28

Irena napisał:

Weszłam na stronę hostelu Absynt gdzie obliczono mi za pokój 2-osob. nie 80 zł. a 135 zł.

to prawda, inne ceny promują a inne są w rzeczywistości
  • Nocleg we wrcławiu z pupilem Tosia (gość) 2012-01-04 18:52:20

Byłam we wrocławiu w fajnych apartamentach ze znajomymi. Najpierw szukałam czegoś żebym mogła zabrać swojego psiaka. Wszędzie dzwoniłam i nie chcieli się zgodzić. Ale znalazłam apartament gdzie już na stronie było napisane, że można wziąć swojego pupila i że obok jest park gdzie zwierzak może się wybiegać. Zdecydowałam się i nie żałuję. Na apartamentach było wszystko od szamponu, szuszarki do włosów, internetu, ekspresu itd. Kobitka nie robiła problemu, że ktoś się dołączył w połowie i wziął ze sobą śpiwór i materac. Nic nie chciała nawet żeby dopłacać. Kobitka sobie liczy za cały apartament i mówi, że dla niej nie jest ważne ile osób w nim będzie, że to od nas zależy z iloma znajomymi sobie go weźmiemy i jak koszty rozbijemy. Jeździmy w parę osób na koncerty do wrocławia i bardzo malutko nas to wynosi.

Edytowany przez moderatora: 2012-02-01 14:06
  • Absynt Ania (gość) 2012-01-24 18:39:29

A ja znalazlam promocje w hostelu Absynt, na stronie podana cena za pokoj 2 os - 70zl i tak bylo w rzeczywistosci!!!! Rewelacja, oby tak dalej!!!
  • nocleg wroclaw ze zwierzakiem karioka (gość) 2012-02-15 12:19:17

ostatnio musialam nocowac we wroclawiu i znalazlam super obiekt na http://www.otonoc.pl/noclegi-wroclaw tanio czysciutko wszytsko zgodne z opisem - a co najwazniejsze nie wygonili mnie z czworonogiem :)) polecam wszystkim!
  • Apartament24 Jun (gość) 2012-02-27 19:17:01

Najlepszym miejscem na nocleg we Wrocławiu jest Apartament24 przy pl.Dominikańskim,Pełen wypas-parking podziemny, klima,Wi-fi za przyzwoite pieniądze. Na pewno opłaca się bardziej niż hotel.Zresztą sami zobaczcie www.wroclove24.com
  • Dobranocka Little (gość) 2012-03-06 12:48:23

Czy ktoś z Was nocował w Dobranocce przy ul T.Boya-Żeleńskiego? ceny niskie, zdjęcia pokoi zachęcają, ale czy tak jest naprawde? opinii w internecie brak.
  • Ala (gość) 2012-03-16 12:52:04

Noclegi we Wrocławiu znajdziemy również tutaj: http://www.poltrip.pl/szukaj/?query=Wroc%C5%82aw®ion=&category=&no_term=on&online=on&question=on
    Niektóre obiekty posiadają opinie gości, więc warto przejrzeć ofertę.
  • Flat4U Kocur 2012-04-18 10:50:54

Osoby, które cenią sobie wysoki standard, cichą atmosferę i duże pomieszczenia powinny zainteresować się ofertą Flat4U. Wynajmują oni apartamenty z prawdziwego zdarzenia, gdzie naprawdę można wypocząć. Ceny w stosunku do świadczonych usług również nie są najwyższe. Podaję link do ich strony: http://www.flat4u.eu/
  • Prosze o namiary asia (gość) 2012-04-25 21:32:01

Tosia napisał:

Byłam we wrocławiu w fajnych apartamentach ze znajomymi. Najpierw szukałam czegoś żebym mogła zabrać swojego psiaka. Wszędzie dzwoniłam i nie chcieli się zgodzić. Ale znalazłam apartament gdzie już na stronie było napisane, że można wziąć swojego pupila i że obok jest park gdzie zwierzak może się wybiegać. Zdecydowałam się i nie żałuję. Na apartamentach było wszystko od szamponu, szuszarki do włosów, internetu, ekspresu itd. Kobitka nie robiła problemu, że ktoś się dołączył w połowie i wziął ze sobą śpiwór i materac. Nic nie chciała nawet żeby dopłacać. Kobitka sobie liczy za cały apartament i mówi, że dla niej nie jest ważne ile osób w nim będzie, że to od nas zależy z iloma znajomymi sobie go weźmiemy i jak koszty rozbijemy. Jeździmy w parę osób na koncerty do wrocławia i bardzo malutko nas to wynosi.

Edytowany przez moderatora: 2012-02-01 14:06

• nocleg w centrum Wro Kamil WWA (gość) 2012-05-09 23:21:53

polecam Friends Hostel na Ruskiej, samo centrum, dookoła mnóstwo knajp, na Wyspę Słodową też blisko, spędziliśmy ze znajomymi super majóówkę! W hostelu wypożyczyliśmy też skutery i fun był jeszcze większy;)))
  • Elegant Rose nocleg we Wrocławiu Beatrice (gość) 2012-05-22 21:09:31

Świetne miejsce wypadowe dla imprezujących na Wyspie Słodowej we Wrocławiu... polecam www.elegantrose.pl

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.