RSS   |    Newsletter   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Szklarska Poręba » Forum » Katalog Firm » Noclegi "Saba" Duszniki Zdrój ul. Zieleniec 3
  • Warto pojechać Małgosia (gość) 2007-04-19 19:07:25

Spędziłam wakacje wraz z rdziną w sabie i naprawdę polecam.Czemu? Tani nocleg, czyste i przytulne pokoje z łazienkami, dostęp do kuchni. Zieleniec jest piękny latem. Pozdrawiam i do zobaczenia. Małgosia z rodziną
  • NIE RYZYKUJ POBYTEM Z DZIEĆMI !!! Kamila (gość) 2009-05-08 11:51:07

Tegoroczny pobyt mojej rodziny w Zieleńcu skończył się tragicznie z powodu lekkomyślności właścicieli Gościńca SABA, którzy wypuścili z kojca groźnego psa bez smyczy i kagańca(mieszańca rodwailera z dobermanem) nie zważając na obecność innych turystów z dziećmi i małymi zwierzętami. Podczas spaceru z 1,5 roczną córką i pieskiem sznaucerkiem miniaturką zostaliśmy zaatakowani przez psa właścicielki. Niestety ucierpiał na tym nasz pupilek, prawie zagryziony na oczach dziecka. Pomimo licznych interwencji policji w sprawie psa, pies nadal żyje i nadal biega luzem po nieogrodzonej posesji będąc postrachem dla okolicznych właścicieli pensjonatów.
  • raczej odradzam gosc (gość) 2010-02-22 11:30:59

Odradzam, dlaczego? Wybraliśmy ten nocleg ze względu na to, iż tylko w tym miejscu były wolne miejsca, domyślam się dlaczego... Można zatem powiedzieć, iż zostaliśmy zdani na "Sabę", mogliśmy oczywiście zrezygnować z wyjazdu.. W pełni zgodna rzeczywistość z opisem: "rodzinna atmosfera". W pokojch słychać wszystko, ma się wrażenie, że wszyscy śpimy razem w jednym. Akuart trafiliśmy na mikroskopijną łazienkę tzw. wspólną-przechodnią. Biorąc pod uwagę zerowe wyciszenie ścian, nawet potrzeby fizjologiczne załatwia się razem, pukając w drzwi zgodnie z wcześniej ustalonym kodem komunikacyjnym pomiędzy współlokatorami. Okazuje się, że posiadanie własnej ubikacji jest nadal podwyższonym standardem. Zejście do SABY po wysokich oblodzonych schodach, jest poręcz można się wesprzeć:) Za taki standard jestem w stanie zapłacić połowę ceny. Nie jestem wybredną turystką, jednak pewne fakty należy głośno skomentować. Tak długo póki będziemy milczeć, tak długo standard w polskich obiektach będzie taki jaki tu zastaliśmy. Plusy: czysto, kuchnia z jadalnią.
  • OK G. (gość) 2010-08-24 12:38:26

Byłam w tym sezonie letnim. Normalny hotel a wlasciwie bardziej goscinien, jak nazwa mowi, nie bylo żadnych problemów. Małe obłożenie więc spokojnie, pokoje czyste, dość spore, pokoj wypoczynkowy bardzo fajny, łazienka w porzadku, mila obsługa :) Ogolnie bez rewelacji, ale ich nie spodziewalismy sie, w takiej cenie jak najbardziej wszystko nam odpowiadalo :) Ps. lato w Zieleńcu jest super :)
  • dzięki za opinie Anka (gość) 2011-02-09 23:02:00

prawie zarezerwowałam tam miejsce na wyjazd zimowy, ale dzięki tym komentarzom zrezygnuję - rodzina 2+2+pies; już rozumiem dlaczego tylko tu zostały wolne miejsca ;)) i :((
  • Opinia Gość (gość) 2011-05-22 13:16:08

W Sabie spędziliśmy długi weekend. Wrażenia? Zacznę od pozytywnych. A więc: pokój i łazienka czyste i schludne. Kuchnia dobrze wyposażona i przestronna, sąsiadująca z przeszklonym tarasem z widokiem na góry. Gospodarze mili i uprzejmi. A teraz negatywne spostrzeżenia: wszystkie ściany zrobione są z płyty, bez jakiegokolwiek wytłumienia. Słychać dosłownie wszystko, co dzieje się w sąsiednim pokoju i łazience. Nocą nie pozwalało nam spać chrapanie sąsiada. Poza tym były problemy z ciepłą wodą i grzejnikiem w łazience. Przy okazji ponownej wizyty w Zieleńcu raczej nie skorzystamy z oferty Gościńca Saba.

KOD

POLECAMY