RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
  • Do krwi ostatniej
  • Nie tylko Monike dręczy Koleżanka Moniki (gość) 2006-05-09 16:20:50

Moim zdaniem Monika naprawde ma pecha do tej nauczycielki. jednak uważam, ze nie jest ona jedyną osoba traktowana w teki sposób przez tą panią. Wszystkim dziewczyną(no prawie wszystkim)obrywa się za "niodpowiedni" strój. Nie ubieramy sie wyzywająco(z małymi wyjątkami), jednak nauczycielka czepia sie najdrobniejszych szczegółów:odkrytych ramion, krotkich spodenek, spódniczek, bluz-tez za krótkich. Jednym sowem na lekcje do tej nauczycielki wypada przychodzic w kożuchu, chociaz też "czepia się" kiedy np chodzimy w apaszkach na szyi. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak powinnam ubierac sie do szkoły żeby zadowolic nauczycielke... Nie mam pojęcfia jak powinnam zachowywac sie w stosunku do tej nauczycielki, bo zawsze jest jakieś ale...Jednym słowem pani zawsze znajdzie pretekst żeby na nas pokrzyczec...Szczerze też współczuję Monicę, ale na szczęście to juz tylko niecałe 2 miesiące, a potem z dala od tego potfora...
  • Damy rade? Ewelina (gość) 2008-04-02 16:28:00

Ja też mam tak w szkole. Fakt, że ostatnio ufarbowałam włosy, ale połowa dziewcząt w szkole chodzi z innymi kolorami włosów i tylko ja musiałam trafić na takiego potwora i tyrana. Czemu mi zwraca uwagę, a nie innym. Wszyscy prawie kolczyki w językach, w brodach, a ja nic, tylko ciemniejsze włosy mam, nawet się nie ubieram jakoś wyzywająco, nie mam krótkich bluzek, spódniczek, a ona drze się jak opętana. I nie tylko a mnie, bo na mojego kumpla też ma oko. Chłopak nie ma życia w domu, bo ona tak potrafi nazmyślać.

KOD

POLECAMY

• EURO 2012

EURO 2012

Mistrzostwa zbliżają się wielkimi krokami...

• Dzień Dziecka 2012

Dzień Dziecka 2012

Fastyny, konkursy, przedstawienia - zobacz, jak umilić dziecku czas z okazji jego święta.